avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum scapam de un sef paranoic?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum scapam de un sef paranoic?

Spuneti-mi daca exista vreo cale legala pentru a scapa de un sef paranoic, care suspecteaza si persecuta pe oricare dintre subalterni care ar putea avea idei mai bune decat el sau chiar pregatire mai buna ca a lui, terorizeaza prin vorbire agresiva, prin comportament excesiv de suspicios ... Din pacate este si seful local al institutiei iar sefii intermediari, intre el si cei majori de la Bucuresti, nu vor sa se implice sau se fac ca nu observa. Ce se poate face in mod legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:05, 17 Septembrie 2011
Sa strangeti dovezi pentru a putea argumenta daca persoana respectiva a savarsit o abatere disciplinara sau o infractiune.
Puteti trimite o informare in scris catre conducerea societatii.
Hadryana a scris:

Spuneti-mi daca exista vreo cale legala pentru a scapa de un sef paranoic, care suspecteaza si persecuta pe oricare dintre subalterni care ar putea avea idei mai bune decat el sau chiar pregatire mai buna ca a lui, terorizeaza prin vorbire agresiva, prin comportament excesiv de suspicios ... Din pacate este si seful local al institutiei iar sefii intermediari, intre el si cei majori de la Bucuresti, nu vor sa se implice sau se fac ca nu observa. Ce se poate face in mod legal?

Il actionati in instanta pentru mobbing(hartuire psihica),dar va trebui sa aveti dovezi clare impotriva sa,exclus inregistrari audio-video,care nu sunt considerate probe in actiunile civile.
Va trebuie martori si inscrisuri din care sa rezulte ca actiunile sale au adus prejudicii bunei desfasurari a activitatii curente si eventual au influentat starea sanatatii angajatilor subalterni.
Oalta alternativa,inaintarea unui memoriu direct catre conducerea de la Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mobbing dani02bella dani02bella Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)
Hartuirea la locul de munca tromar tromar Ce dovezi trebuie aduse instantei de judecata pentru a demonstra hartuirea la locul de munca ? Ce sentinta poate aplica instanta in acest caz ! Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Jigniri, amenintari, hartuire psihica ContSters302482 ContSters302482 Am terminat o relatie cu un barbat insurat.Sunt amenintata prin SMS, jignita. Avem si acelasi loc de munca. Sufar de depresie recurenta(deci o depresie care ... (vezi toată discuția)