avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca

Buna ziua,

Aveti idee ce procedura se aplica carnetelor de munca care sunt doar prelucrate nu si scanate?De exemplu am un prieten care din 25.10.2010 este in somaj si carnetul de munca este acasa .Se platesc amenzi, daca el nu a stiut ca trebuie si scanata?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:05, 15 Septembrie 2011
Trebuie depusa la Casa de Pensii. Se aplica o amenda care daca nu ma insel este de 500 de lei.
Da o va depunde, e destul de mare amenda pentru o persoana fizica.Dar presupun ca trebuie depusa dupa ce termina somajul.Eu am carnetele societatilor la scanat din oct 2010 si nu sunt gata.... .
CJP-urile sunt in intarziere.
Informatia despre plata amenzii de 500 lei este eronata .... C.P.Bucuresti a aplicat amenzi de 150 lei ..... in prezent se pare ca nu se mai primesc carnete de munca la scanat nici cu plata amenzii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca BISCUTA BISCUTA Buna seara , Abia acum am putut intra in posesia cartii de munca si nu este scanata. Maine vreau sa ma duc la pensii ilfov ca sa o depun in vederea scanarii ... (vezi toată discuția)
Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca nescanata nu este acceptata de noul angajator Espe Espe Buna ziua! Cartea mea de munca nu a fost scanata pana la data de 30.11.2010 desi a fost tinuta de ITM si ar fi trebuit sa trimita la scanat toate cartile de ... (vezi toată discuția)