avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces impotriva CNADNR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces impotriva CNADNR

Buna ziua,

Am o intrebare referitoare la ce sanse sunt pentru ca o persoana juridica sa poata castiga un posibil proces impotriva CNADNR. Mai exact, este vorba despre amenzile acelea pt circulatie fara rovinieta valabila. Firma aceasta de care vorbesc se asteapta sa primeasca in jur de 30 de astfel de amenzi, corespunzatoare celor 30 de zile dintr-o luna in care s-a circulat zilnic fara rovinieta. Motivul este ca soferul, administrator al firmei, a crezut ca firma de leasing avea obligatia de a suporta aceasta rovinieta, insa si-a dat seama prea tarziu ca s-a inselat.
Am inteles ca pt fiecare astfel de somatie un avocat ar percepe in jur de 350 lei, ceea ce e aproape cat ar fi de plata pt fiecare, de fapt.
Exista totusi vreo sansa sa putem castiga acest proces? Merita sa demaram acest demers?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 15:28, 15 Septembrie 2011
dacă nu aveți rovinieta nu aveți prea multe șanse. doar să mizați pe faptul că nu întotdeauna fotografia a fost bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi repetate de la cnadnr andreeabo andreeabo Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Este in legatura cu o amenda de rovinieta de la CNADNR pe care eu am platit-o repetat si in ciuda acestui fapt ieri ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta arhitectura arhitectura Am circulat cu masina pe drumurile nationale fara sa realizez ca rovinieta imi expirase . Cand mi-am dat seama am cumparat rovinieta pe un an . ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda lipsa rovigneta Simona Anghel Nagy Simona Anghel Nagy Cum se contesta o amenda pentru lipsa rovignetei de catre o persoana care nu a fost in locul si data mentionate in procesul verbal? (vezi toată discuția)