avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Va rog sa-mi spuneti daca la decesul unuia din parinti copiii
isi pastreaza cota parte din partea acestuia fara a deschide succesiune atat timp cat celalalt parinte traieste. Este un subiect sensibil pe care nu-l deschide nimeni.
va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ancfd , utilizator 22:48, 22 Mai 2012
Revin cu intrebarea daca declaratia de acceptare a succesiunii se poate face doar cu copie dupa certificatul de deces ,CI si certificat de casatorie.
Va multumesc!
Mergeti la un notariat. In principiu nu ar fi o problema.
Va rog sa-mi spuneti daca exista CCM la nivel national? In cazul unei disponibilizari din cauza restrangerii activitatii ,se prevad salarii compensatorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri ella2010 ella2010 daca fratele meu in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la succesiune dupa mama noastra [tata a murit mai demult] mai are dreptul ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor mmaria2010 mmaria2010 Buna ziua am o intrebare va rog ajutati-ma. In 1987 dupa moartea socrului ,am fost la notar cu sotia defunctului si cu copii lui-este vorba despre bunuri ... (vezi toată discuția)
Succesiune MGabriel MGabriel Mama a decedat de curand,tata este inca in viata,mai am un frate. Exista cumva riscul ca ,in cazul in care nu se face procedura de succcesiune asupra ... (vezi toată discuția)