in ce caz poate fi destituit sau revocat din functie un director al unei scoli? de exemplu daca a bruscat un profesor si a batut un elev si mai este si rasist, ca sa nu mai zic de faptul ca nu a dat examen de obtinere a postului de director, ci a fost numit ca director de inspectorul general si nu are nici studii de managament educational ca sa fie director.ce lege prevede destituirea sau revocarea din functie a unui director de scoala generala?
desi am facut plangere la inspectorat, inspectoarea a trimis pe cineva special sa ii ia apararea directoarei, si nu numai ca plangerea mea nu a fost solutionata ci s-a si consemnat in registrul de procese verbale al scolii ca toti profesorii ii tin partea directoarei si eu sunt cea care nu s-a adaptat, lucru total fals.eu in reclamatie am scris un lucru, iar in nota de constatare din registrul de procese verbale nu s-a tinut deloc cont de ce am scris in reclamatie.
va rog raspundeti-mi cat de repede posibil.
Depuneti contestatie la isj daca va nemultumeste raspunsul! Destituirea o dispune cine l-a numit, respectiv isj, daca nu-si indeplineste obiectivele asumate prin contractul de management.