avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... destituirea sau revocarea din functia de director al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

destituirea sau revocarea din functia de director al unei scoli

in ce caz poate fi destituit sau revocat din functie un director al unei scoli? de exemplu daca a bruscat un profesor si a batut un elev si mai este si rasist, ca sa nu mai zic de faptul ca nu a dat examen de obtinere a postului de director, ci a fost numit ca director de inspectorul general si nu are nici studii de managament educational ca sa fie director.ce lege prevede destituirea sau revocarea din functie a unui director de scoala generala?
desi am facut plangere la inspectorat, inspectoarea a trimis pe cineva special sa ii ia apararea directoarei, si nu numai ca plangerea mea nu a fost solutionata ci s-a si consemnat in registrul de procese verbale al scolii ca toti profesorii ii tin partea directoarei si eu sunt cea care nu s-a adaptat, lucru total fals.eu in reclamatie am scris un lucru, iar in nota de constatare din registrul de procese verbale nu s-a tinut deloc cont de ce am scris in reclamatie.
va rog raspundeti-mi cat de repede posibil.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
alinarms, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 10:29, 17 Septembrie 2011
Depuneti contestatie la isj daca va nemultumeste raspunsul! Destituirea o dispune cine l-a numit, respectiv isj, daca nu-si indeplineste obiectivele asumate prin contractul de management.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau demitere? Liadoma Liadoma In speranta ca ma veti putea ajuta, va expun succint problema mea. Sunt profesor si detin temporar (de la 1 sept.- inceputul de an scolar pentru cadrele ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm ilegalitati directoare scoala marilenabaiko marilenabaiko Sunt lider de sindicat la o scoala din mediul rural si am descoperit impreuna cu colegele mele ca directoarea si-a angajat cu norma intreaga in perioada de ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)