avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pot exista doua incuviintari de executare silita ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pot exista doua incuviintari de executare silita pentru acelasi titlu executoriu ?

Buna ziua. In urma falimentului firmei ( 2005 ) am fost obligat prin sentinta sa platesc unui creditor o anumita suma. Creditorul are 2 - doua -!!! incuviintari silite pentru acest titlu, de la doua judecatorii diferite. Eu al locuit pana in iunie 2010 in Bucuresti, dupa care m-am mutat in provincie. Prima incuviintare este data de Judecatoria sector 2, a doua de Judecatoria orasului in care locuiesc acum. Este permis acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:16, 16 Septembrie 2011
se practica aceasta procedura deoarece legea nu este clara. si in Bucuresti, unde sunt 6 judecatorii se mai obtine incuviintarea executarii la toate cele 6 judecatorii daca exista terti popriti (de exemplu) cu sediul in fiecare sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnstanta de executare recuperare pensie alimentara minor asaofi asaofi Buna ziua! Locuind cu copilul in orasul X, am de recuperat de la tata (care locuieste in orasul Y), pensie alimentara restanta. Carei instante (X sau Y) ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de 2 ori pentru acelasi credit tia312 tia312 in data de 3 iunie 2010 am fost dat in judecata la Judecatoria Sect. 1 de o banca pentru recuperarea unui credit de nevoi personale fara garantie. obiect ... (vezi toată discuția)