avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchirierea unei masini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchirierea unei masini

buna ziua. am si eu o intrebare si anume: am o masina inchiriata de la o firma pe firma mea. daca in contractul de inchiriere nu este stipulat ca eu la randul meu nu am voie sa inchiriez acea masina unei alte firme, imi permite legea ca eu la randul meu sa o inchiriez mai departe?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 10:11, 16 Septembrie 2011
Subinchirierea se face cu acordul proprietarului bunului. In mod normal trebuia stipulat in contract ca aveti dreptul sa l subinchiriati. Puteti sa intocmiti un act aditional la contractul de inchiriere cu aceasta clauza, asa veti fi scutit de neplaceri, pentru ca raspunderea fata de proprietar in caz de pieire totala sau partiala a bunului este a dvs, nu a celui caruia dvs ati subinchiriat bunul.Proprietarul bunului este un tert in raportul dintre dvs si subinchirietor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)