avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajati fara forme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajati fara forme

Societatea X(profil industrie alimentara) are activitatea temporar intrerupta ptr renovari.In aceasta perioada face angajari,dar abilitatile profesionale nu pot fi testate decat la o firma functionala,respectiv soc Y.Care ar fi modalitatea legala de evidentiere a acestor persoane de soc Y.Sincer,mi-e teama ca un eventual control nocturn al ITM ar putea considera "munca la negru"
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:30, 16 Septembrie 2011
Societatea X angajeaza cu forme legale persoana si o detaseaza la societatea Y (art.45-47 codul muncii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii intr-un imobil proprietar o persoana fizica UP2003FOOD UP2003FOOD Sunt interesat de o parere la urmatoarea problema . O companie ( X) detine impreuna cu o persoana fizica(Y) , 1/2 dintr-un imobil , dobandit prin cumparare . ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj dacmoto dacmoto Buna seara, Am urmatoarea problema: Pe 3 august o persoana pleaca de la SC Y pt a se angaja la SC X. (pe 3 aug pleaca de la SC Y si tot pe 3 aug se ... (vezi toată discuția)
Detasare ElenaCorina ElenaCorina Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva informatii. Vreau sa detasez o persoana timp de 6 luni de la firma \\\\"x\\\\" la firma \\\\"y\\\\" (eu sunt ... (vezi toată discuția)