Multumesc. Din perspectiva aspectului referitor la pasiv, daca el este cel existent pana la deschiderea succesiunii sau pana la dezbatere eram de asemenea nelamurita, cum am spus, fiindca acesta , cat si alte aspecte, cum ar fi acela al actelor savarsite de coproprietari, fara legatura cu succesiunea, ar fi mai usor de elucidat, de demontstrat in instanta.Cu toate astea ma tem ca as pierde, ori ca sa mai platesc si cheltuieli de judecata , nu ar fi de dorit.De vaceea am sa va rog sa ma sfatuiti cat mai la obiect , pentru a sti cum pun problema la momentul concilierii.MUltumesc :)
Contractul de furnizare este un act de conservare prin raportare la bun care profita tuturor coindivizarilor- cele doua surori. Daca cea mica nu a mai locuit acolo, inseamna ca a lasat mandat tacit sorei mari sa exercite prerogativa posesiei si folosintei singura. Daca sunt cheltuieli realizate exclusiv de sora mare, atunci in sarcina ei sunt.
Contractul era acelasi incheiat de defuncta, deci fetele nu au incheiat un alt contract, iar cea mica nici nu ar fi putut, fiind minora.
Mandatul tacit poate fi luat in calcul , atunci cand el ar fi dat de un minor??