avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent-revisal nou,decizie incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent-revisal nou,decizie incetare

Va rog sa imi spuneti ce nu fac bine
Am incetat doua contracte cu data de azi in noul revisal,am mers pe generare raport,am salvat apoi am transmis on line dar cand merg pe raport preluari nu imi apare nimic,ca si cand nu am transmis nimic.Precizez ca am mai transmis o data cand am preluat datele din vechiul revisal si atunci mi-a afisat la rapoarte ce trebuia.
Cel mai recent răspuns: surdoiu , utilizator 14:47, 16 Septembrie 2011
Dati dublu clik pe nr. afisat pentru transmiterea de azi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Revisal-2012 stematud stematud Buna ziua, In data de 13.01.2012 am raportat pe site-ul ITM un contract de munca (cu data de inceput 16.01.2012). Ca de obicei am verificat daca raportul a ... (vezi toată discuția)
Cum se transmite date din noul revisal la itm? neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)