avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie masina de spalat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie masina de spalat

Am achizitionat o masina de spalat care s- a defectat . Am facut sesezare la cei care trebuia sa-mi ofere garantia si timp de o luna calendaristica nu mi s-a rezolvat problema. Am sunat inca de 2 ori la ei si mi s-a spus sa ma adresez cui vreau, deoarece ei au facut comanda la producator si acesta nu le-a trimis piesa defecta(MOTORUL) Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: epopa70 , utilizator 13:59, 16 Septembrie 2011
sa va adresati Oficiului pt Protectia Consumatorului
Am fost la Protectia consumatorului si mi s-a spus sa ma adresez vanzatorului.
Am fost si acolo si mi-au spus sa astept raspunsul lor
Faceti orice demers depunand sesizarile in scris cu nr. de inregistrare si pastrati-va un exemplar inregistrat (la unitatea reparatoare, la vanzator si la Protectia consumatorului).
Cand adresati sesizarea scris Protectiei consumatorului, anexati si sesizarile scrise si inregistrate pe care le-ati depus la reparator si vanzator.
Va multumesc pentru sfaturi, dar cred ca va trebui sa o iau de la capat.
Sesizarea la unitatea service am facut-o telefonic, nu mi-a spus nimeni nr de inregistrare.
Am fost la vanzator mi-au facut copii dupa acte, nu mi-a dat nimeni nr de inregistrare, am fost la protectia consumatorului m-au trimis la vanzator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piesa vesnic in service misumotanu49 misumotanu49 Buna, am si eu o nelamurire. Am o piesa de PC care s-a stricat de 3 ori pana acum in 60 zile.Am garantie inca 1 an pe ea. Prima data s-a stricat in iulie, ... (vezi toată discuția)
Respectare termen garanție cristinadinu cristinadinu Am o sesizare depusă în data de 30.07.2018 pentru o defecțiune la o mașină de spălat Bosch.Firma care asigura service-ul îmi spune că cele 15 zile ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat andreipap andreipap Buna ziua, anul acesta mi-am cumparat o barca cu motor de la American Nautics.Am preferat ceva nou crezand ca voi fi acoperit in cazul unor probleme de ... (vezi toată discuția)