avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor amenda intarziere declaratie privind sediile secundare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

amenda intarziere declaratie privind sediile secundare

Am de inregistrat punctul de lucru cu formularul 060 "declaratie privind sediile secundare" cu mare intarziere (6 luni). Mentionez ca societatea nu mai are decat (1)un singur angajat/director executiv care este si actionar.
Am studiat ordonanta 47/2007 si am vazut ca pentru persoane juridice este de la 1.000ron la 5000ron dar mi s-a transmis ca este de 500ron.
Nu inteleg care este amenda care se plateste pentru nedepunere la termen?
Si cum se procedeaza/ Se plateste la casierie inainte si apoi pe baza chitantei se primeste Declaratia cu numar de inregistrare?

Cel mai recent răspuns: aurab59 , utilizator 16:18, 21 Septembrie 2011
Se poate acorda jumatate din amenda pt plata in 48 h-trebuie mentionat in PV intocmit de inspector.
Pasii de urmat-mergeti la ANAF unde vii se intocmeste PV,suma indicata o veti achita la trezorerie,cu dovada platii mergeti la ANAF pt inregistrarea declaratiei-trebuie sa aveti stampila si imputernicire.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)
Declarare pfa la administratia financiara Silvia Barbulescu Silvia Barbulescu Buna ziua, Doresc sa va solicit sprijinul in lamurirea unei probleme: Anul trecut in data de 14 august mi-am obtinut Certificatul de Inregistrare de la Reg. ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)