avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pt datorie la furnizor telefonie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pt datorie la furnizor telefonie

am un proces cu firma [editat].Ultima factura care nu am platito a fost in martie 2003 si ei mau dat in judecata in aprilie 2007 am primit citatii de la jud constanta pina in 2009 cind au cerut executare silita pe locuinta atunci am angajat un avocat am cistigat eu procesul ei au facut recurs iar an avut cistig de cauza am o hotarire judecatoreasca ,dar au deschis alt proces si acum instanta a hotarit sa platim valoarea facturii plus penalitati 1 %pe zi pina la achitarea sumei cu drept de recurs .Va rog ajutatima ce sa fac acum? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Iacomi , utilizator 20:34, 16 Septembrie 2011
Eu va sfatuiesc sa platiti.
multumesc imi e si frica sa calculez suma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu firma de recuperatori Iacomi Iacomi dupa neplata facturii telefonice mobile, am fost citat in mai multe randuri de o firma de recuperatori din Co. in proces .Contractul cu firma de telefonie a ... (vezi toată discuția)
Ne executrea hot jud definitive si irevocabile privind reintegrarea valyungureanu valyungureanu Rog sa ma lamuriti ce se mai poate face in situatia ce urmeaza relatata .In anul 2009 ,luna iunie in mod abuziv angajatorul mi-a desfacut C.I.munca ,am ... (vezi toată discuția)
Executare silita .recuperatori sirbucor sirbucor Am o intrebare in legatur cu o factura telefonica neplatita din 2004la care am fost data catre o firma de recuperatoricu cistigarea procesului in 2008in luna ... (vezi toată discuția)