Am o intrebare in legatur cu o factura telefonica neplatita din 2004la care am fost data catre o firma de recuperatoricu cistigarea procesului in 2008in luna mai de catre acestea este o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila si cica am fost data catre executare silita .ma puteti sfatui ce sa fac ,daca este vreo lege in care sa spuna ca dupa un numar de ani de la proces nu se pot radia aceste datorii?Mentionez ca la data aceasta nu mi-a venit nici o sesizarede la executor.Va rog sfatuiti-ma ce sa fac. Multumesc.
creste dobinda si imi este frica ca vor veni peste ani,factura era de 100ronsi acum am cu tot cu dobinda 0.5%pe zi din valoarea facturii in ziua de azi am 1900ron.recuperatorii au cistigat si penalitati.daca voi vira in cont doar valoarea facturii vor mai avea la ce adauga penalitati??multumesc
Au obtinut in instanta o hotarare in 2008 pe care nu au investit-o, n-au pus-o in executare. N-ati primit nimic de atunci de la vreun executor. Am inteles bine ?
Dreptul lor s-a prescris daca n-au facut nimic in anii astia. Daca incearca sa va execute acum, puteti face contestatie la executare
Da asa este, hotarirea e data din mai 2008 fara a primi nimic de la executor pana in prezent,dar am vorbit cu firma de recuperare sa vad ce suma e si mi-a spus ca dosarul e catre executare,mi-a spus suma si m-a sfatuit ca pina la sfirsitul anului sa platesc in 3 rate suma.ma intrebam daca recuperatorii incearca sa ma faca sa platesc stiind ca am vreo portita de scapare?
Si in legatura cu contestatia de executare am cistig de cauza?Este o lege ca asi putea sa scap daca au trecut 4 ani de la hotarare judecatoreasca definitiva??
Adica toata lumea era linistita si i-ati zgandarit dvs ? Ati sunat din proprie initiativa la firma de recuperari sa intrebati ce suma aveti de plata ?
Alte discuții în legătură
Poprire salariu
sandup
Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
PAROLIST
buna seara.ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor.mentionez ca sunt titularul unei I.I. in cadrul careia functioneaza un bar.una din firmele care imi ... (vezi toată discuția)