Am o intrebare in legatur cu o factura telefonica neplatita din 2004la care am fost data catre o firma de recuperatoricu cistigarea procesului in 2008in luna mai de catre acestea este o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila si cica am fost data catre executare silita .ma puteti sfatui ce sa fac ,daca este vreo lege in care sa spuna ca dupa un numar de ani de la proces nu se pot radia aceste datorii?Mentionez ca la data aceasta nu mi-a venit nici o sesizarede la executor.Va rog sfatuiti-ma ce sa fac. Multumesc.
A vorbit cineva cu ei si le-a spus ca nu sunt in tara si ca vrea sa stie doar suma .imi este frica de numele,,executor judecatoresc,,si tot am vazut pe la televizor fel de fel de cazuri ca au pierdut case .
Executorul va someaza intai , veti avea termen de cateva zile sa achitati daca doriti, daca nu doriti sa achitati, faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand veti fi primit somatia..
Sunt de parere ca nu veti fi deranjat de executor, ei nu au cum sa puna in executare o hotarare de acum 4 ani
multumesc pentru sfaturi,si in momentul ca va trebui sa fac o contestatie care va fi motivul scris pentu care o fac,nu tebuie sa am la baza ceva legal?
ce ma sfatuiti sa fac ,sa platesc macar factura restanta de 100ron pe care o am la ei datorie?e bine ce fac ?vor mai creste penalizari ?
Daca n-ati platit pana acum, chiar cred ca nu mai e cazul, va faceti mai mult rau decat bine.
In contestatie invocati prescriptia dreptului la actiune, cum e definita prin decretul 167/1958.
bun ,revin cu o alta intrebre ,iar m-au sunt acei recuperatori si m-au intrebat cind platesc ca sa stie ce fac cu dosarul meu,dar tot ei imi zic ca in ianuarie 2011 m-au trimis catre executare silita mi-au dat si numele executorului ca sa-l sun intrebarea mea este de ce nu m-au executat pana acum sunt 2 ani si la cit timp se perima aceasta executare?pot sa aflu undeva daca am scapat ?
Poprire salariu
sandup
Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
PAROLIST
buna seara.ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor.mentionez ca sunt titularul unei I.I. in cadrul careia functioneaza un bar.una din firmele care imi ... (vezi toată discuția)