1. Intrebare: Un secretar sef in invatamantul preuniversitar poate sa fie imputernicit pentru obtinerea certificatului digital ( delaratii on-line) in condiitiile in care exista un contabil al institutiei?
2. Modul in care mi-a fost atribuita aceasta sarcina a constat in informarea cu o imputernicire, fara sa mi se ceara acordul sau sa-mi fie data decizie.
3. Fraza cuprinsa in fisa postului " indeplineste si alte sarcini trasate de director" ..da drepul conducerii sa mi se atribuie sarcini fara ca ele sa modifice fisa postului ???
da. se poate.
de asta sunt sigura..ca deja s-a intamplat....dar..este legal??..dupa parerea mea , nu... orice modificare a fisei postului trebuie anuntata si binenteles aprobata intr-un consiliu de administratie. Atat timp cat exista un contabil in unitate cred ca aceasta sarcina ii revine..mi se pare un abuz. Multumesc oricum pentru raspuns
Din moment ce ati semnat fisa postului cu "indeplineste si alte sarcini trasate de director" se considera ca v-ati dat acordul...de asta sunt puse asemenea formulari....;)dvs. puteti sesiza...eu spun doar ca nu aveti castig de cauza.
multumesc..
~ final discuție ~