avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 5-6 zile spitalizare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

5-6 zile spitalizare

Am avut un conflict cu o persoana care are 5-6 zile de spitalizare si politistul a zis ca va trimite dosarul la procuror ce se poate intampla,mai am o amenda administrativa care nu am platito e la fisc imi poate spune cineva ce se va intampla va rovg frumos.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:22, 17 Septembrie 2011
daca nu va intelegeti cu el sa-si retraga plangerea riscati un dosar penal
Probabil veti primi alta amenda administrativa. Pt 5-6 zile nu va trimite in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

14 -15 zile pe certificat medico legal bmyra63 bmyra63 BUNA ZIUA CE POATE SA MI SE INTAMPLE DACA MI SA FACUT PLANGERE LA POLITIE CU CERTIFICAT DE 14-15 ZILE DOSAR PENAL ,AL TRIMITE LA PROCUROR SI CE VA DECIDE ... (vezi toată discuția)
Solutionare scrisa pentru o plangere penala Deea729 Deea729 Am depus o plangere penala pentru agresiune fizica, la aceasta avand atasat si un certificat medico-legal, cu 5-6 zile de spitalizare. Aceasta plangere nu a ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii pt lovire = anularea sanctiunii administrative? islagall islagall Daca persoana vatamata isi retrage plangerea depusa la sectia de politie ,mai exista posibilitatea sa fiu sanctionat printr-o amenda administrativa ? ... (vezi toată discuția)