avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajare ca pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajare ca pensionar

Sunt pensionar gr 3 si as dori sa fac un contact de colaborare cu o firma.Vreau sa stiu dc imi dauneaza la pensie sau ceva de genul acesta!Ms frumos.
Cel mai recent răspuns: ctln_tns , utilizator 14:22, 17 Septembrie 2011
Ca pensionar cu gradul 3 nu va puteti angaja decat cu jumatate de norma. Daca doriti cu norma intreaga va trebui sa renuntati la pensie. Cu jumatate de norma nu va dauneaza absolut deloc. Succes!
ms de rasp dar as vreau sa stiu dc un contract de colaborare cu 2 ore pe zi ar mai trebui platite taxe la stat?nu vreau sa figurez ca lucrez nicaieri.Prin acest contract de colaborare figurez undeva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie boala gr.3 + program de lucru 8 ore dumitrudd dumitrudd Buna ziua , sunt in pensie de boala gr 3 si la diagnosticul meu in HG 155 /2011 Anexa 1 scrie la \\"Capacitate de munca\\":: \\"Pierduta cel putin jumatate . ... (vezi toată discuția)
Angajare fractiune de norma florentinabizdiga florentinabizdiga Buna ziua as dori doua informatii: sotul meu vrea sa se angajeze la o firma cu 4 ore/zi (fiind pensionat de boala de GRADUL 3 are acest drept). 1.As dori ... (vezi toată discuția)
Grad 2 invaliditate k666 k666 Bună ziua, Am gradul 2 de invaliditate și doresc sa mă angajez, de altfel și medicii specialiști susțin sa mă angajez, și nu știu care este varianta ... (vezi toată discuția)