avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema cu chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema cu chiriasi

ma confrunt cu o problema daca ma poate cineva sa ma ajute va rog sa o faceti. este vorba despre un apartament care a fost inchiriat fara nici o formalitate. proprietarul este o persoana cu probleme psihice.cel care a inchiriat apartamentul a facut o serie de modificari in interior si a considerat banii care l-a costat drept plata chiriei. acum sustine ca el a dat 10000 euro un avans pentru acest apartament.acesti bani nu au fost dati niciodata. intretinerea nu a platit-o de mult timp.proprietarul a achitat intretinerea pentru ca era amenintat de asociatie. chiriasul nu vrea sa plece. va rog dati-mi o solutie. ce putem face??? cum putem sa-l scoatem pe acest individ din casa mentionez ca a schimbat usa iar proprietarul adevarat nu mai are acces in casa.
da eu sunt o ruda de-a lui mai exact sunt cumnata lui si aveti dreptate el nu se poate descurca. situatia este destul de complicata
Avand in vedere ca are probleme de sanatate, luati legatura cu autoritatea tutelara sa numeasca un curatore pt dansul. Poate fi o ruda, cineva apropiat care sa l reprezinte in acte si fapte juridice.
Am incercat sa discutam cu chiriasul dar nu am ajuns la nici un rezultat ne spune ca el nu are unde sa se duca si ca el a dat 10000 euro ptr apartament , bani pe care nu i-a dat nimanui.
Si daca nu angajeaza avocat nu poate sa-si faca actiunea ? ...


Draga freelis

Considerati ca un bolnav psihic poate sa-si faca singur actiunea si sa se reprezinte singur in instanta? Gresit. Nu pe forum se fac actiuni si nici nu se invata codul civil respectiv codul de procedura civila. Ajutorul real de care are nevoie userul nostru este un avocat bun care sa-l reintroduca in propria casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am bani sa fac succesiunea dupa mama mea si as vrea sa inchiriez ... KLM4 KLM4 NU am bani sa fac succesiunea dupa mama mea si as vrea sa inchiriez apartamentul ei ca nu am venituri decat mici. Ma ajutati va rog cu o idee cum sa inchiriez ... (vezi toată discuția)
Restanta chiriasului si problemele proprietarului. prietenulomului prietenulomului Am un apartament inchiriat de 5 ani unui domn. Am contract inregistrat la administratia financiara cu clauze cu tot ce trebuie . Acesta a ramas restantier la ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume datorate la intretinere ContSters347294 ContSters347294 Am inchirait un apartament , chiriasul nu a platit , administratia ne-a dat in judecata , l-am chemat in garantie , a ramas ca chiriasul sa ne plteasca nou ... (vezi toată discuția)