avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte individuale CET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte individuale CET

Pentru incheierea conventiilor individuale de facturare si incasare a energiei termice livrate de S.C. "CET IASI" S.A. consumatorilor casnici racordati la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica din municipiul Iasi, asociatia de proprietari din care faceti parte, trebuie sa completeze, conform Ordinului ANRSC nr. 233 / 2004, setul de anexe dintre care cea mai importanta este anexa D care cuprinde datoriile consumatorilor care vor fi preluati in facturare individuala. Anexele se intocmesc de catre asociatia de proprietari dar trebuie insusite de catre consumatori.
Pentru orice alte informatii si lamuriri referitoare la incheierea conventiilor individuale de facturare si incasare a energiei termice, va asteptam la sediul S.C. "CET IASI" S.A. din Calea Chisinaului nr. 25, de luni pana vineri intre orele 7 - 15, la Serviciul de Contractare si Furnizare a Energiei Termica si Relatii cu Clientii - Biroul Conventii Individuale.

Cu stima,
ing. Geta Iacob
Pentru cei care sustin ca nu se fac contracte individuale...
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2008
ContSters43672, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei_pap87 , utilizator 19:17, 17 Septembrie 2008
Se fac... si e vorba de conventii - niste acte aditionale pentru fiecare consumator individual la contractul pe care asociatia il are cu CET-ul.
Eu una am conventie chiar daca nu am semnat-o. Am depus la un moment dat la asociatie hartiile care se cereau (copie dupa CI si dupa contractul de proprietate al apt), insa nu mi s-a mai adus nicio conventie la semnat. Am vazut la altcineva o astfel de conventie si era semnata de ambele parti. Cu toate ca eu nu am semnat, figurez la ei in sistemul de facturare...:confused:
E vorba de incasarea de catre CET direct de la proprietar a sumelor pentru caldura, fara a avea ca intermediar asociatia, adica omul plateste direct la CET, nu mai plateste la asociatie, care plateste cind vrea CET_ului.
Factura se face tot la comun pe asociatie; gigacalorimetrul e jos la scara si contorizeaza consumul intregii scari; nu exista gigacalorimetru care sa masoare efectiv consumul pt fiecare apartament.
dborsanu a scris:

E vorba de incasarea de catre CET direct de la proprietar a sumelor pentru caldura, fara a avea ca intermediar asociatia, adica omul plateste direct la CET, nu mai plateste la asociatie, care plateste cind vrea CET_ului.
Factura se face tot la comun pe asociatie; gigacalorimetrul e jos la scara si contorizeaza consumul intregii scari; nu exista gigacalorimetru care sa masoare efectiv consumul pt fiecare apartament.

exact. asta am aflat si eu dupa.
nu stiu cat de folositoare e o astfel de conventie. ei spun ca, daca ai conventie si nu platesti, vine si te debranseaza doar pe tine, nu tot blocul. Daca ai repartitoare, inteleg, vin si sigileaza robinetul. Dar daca nu ai repartitoare ce fac, iti taie tevile?:confused: si dupa ce platesti datoriile, cum te rebranseaza?
Sau conventiile se incheie doar la cei cu repartitoare?
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2008
nicolle_rox, utilizator
E folositoare pentru ca banii se duc direct la CET, fara asociatie intermediar. In cazul unei asociatii care nu are cont in banca si tine banii din incasari in casa, ce parere aveti? pe lunile de iarna sunt sume importante care pot fi rulate de adm (dobinzi) pina ajung la CET.
Probabil iti taie teava de la fiecare calorifer, iar dupa ce platesti ti le pune la loc

Alte discuții în legătură

Contracte individuale. restante catre cet. cezar_p cezar_p 1. Sunt presedinte al unei Asociatii de Proprietari, cu 140 de membri, din Iasi. Cum poate Asociatia sa determine CET-ul Centrala de Energie Termica) sa ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de prestari servicii cu proprietarii sau cu asociatia de proprietari bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog, primaria si CET-ul din oras au pus afise la fiecare scara de bloc, cum ca daca proprietarii nu se asociaza in asociatii de ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu contract individual datornic la cet chrissttina1982 chrissttina1982 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Sunt administratorul unei asociatii de locatari si am un datornic la CET, mentionez ca acesta are ... (vezi toată discuția)