avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte individuale CET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte individuale CET

Pentru incheierea conventiilor individuale de facturare si incasare a energiei termice livrate de S.C. "CET IASI" S.A. consumatorilor casnici racordati la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica din municipiul Iasi, asociatia de proprietari din care faceti parte, trebuie sa completeze, conform Ordinului ANRSC nr. 233 / 2004, setul de anexe dintre care cea mai importanta este anexa D care cuprinde datoriile consumatorilor care vor fi preluati in facturare individuala. Anexele se intocmesc de catre asociatia de proprietari dar trebuie insusite de catre consumatori.
Pentru orice alte informatii si lamuriri referitoare la incheierea conventiilor individuale de facturare si incasare a energiei termice, va asteptam la sediul S.C. "CET IASI" S.A. din Calea Chisinaului nr. 25, de luni pana vineri intre orele 7 - 15, la Serviciul de Contractare si Furnizare a Energiei Termica si Relatii cu Clientii - Biroul Conventii Individuale.

Cu stima,
ing. Geta Iacob
Pentru cei care sustin ca nu se fac contracte individuale...
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2008
ContSters43672, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei_pap87 , utilizator 19:17, 17 Septembrie 2008
dborsanu a scris:

Probabil iti taie teava de la fiecare calorifer, iar dupa ce platesti ti le pune la loc

pai nu prea cred eu ca le taie atata vreme cat prin ele circula agent termic....nu asta e si motivul pentru care nu mai aproba debransari dupa ce incep furnizarea de agent termic?:hm:
daca toate regiile ar face conventii..contracte cu fiecare....cati administratori,presedinti,etc..ar mai tine cu dintii de scaune?
Astfel ei nu vor mai putea sa dispuna de bani.si nuci sa dispara cu sumele platite pt consum.Si in momentul cand ai o problema o rezolvi mai repede....Iar pentru recuperarea restantelor..nu va taia teava ci va fi actionat in judecata.Asociatia nu prea face acest lucru deoarece nu prea pot sa justifice sumele aberante puse la intretinere.
o intrebare am si eu in legatura cu contractul individual la C.E.T

...un locatar care face parte dintr-o asociatie figurand datornica la C.E.T cu o suma mare,dar respectivul locatar este cu facturile la zi,putand dovedii acest lucru cu acte,poate incheia un contract individual cu C.E.T-ul sau nu i se va permite acest lucru pana cand asociatia de locatari nu va plati restantele...repet locatarul neavand nici o vina de datoriile acumulate,stiindu-se bine ca reprezentantul asociatiei este administratorul care tine evidenta si care are puterea in numele asociatiei sa actioneze in judecata restantierii conform Legii 114/1996 art.31,anexa 2,dar nu a facut acest lucru pana acum,aceasta fiind in prima faza motivul acumularii datoriilor enorme.???

ASTEPT UN RASPUNS PROMPT,VA MULTUMESC!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte individuale. restante catre cet. cezar_p cezar_p 1. Sunt presedinte al unei Asociatii de Proprietari, cu 140 de membri, din Iasi. Cum poate Asociatia sa determine CET-ul Centrala de Energie Termica) sa ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de prestari servicii cu proprietarii sau cu asociatia de proprietari bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog, primaria si CET-ul din oras au pus afise la fiecare scara de bloc, cum ca daca proprietarii nu se asociaza in asociatii de ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu contract individual datornic la cet chrissttina1982 chrissttina1982 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Sunt administratorul unei asociatii de locatari si am un datornic la CET, mentionez ca acesta are ... (vezi toată discuția)