avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu o societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu o societate recuperari creante

Buna ziua!am si eu o intrebare: in 2006 mi-am pierdut buletinul ptr 1 saptamana (l-am gasit sub scaunul masinii) iar apoi mi-au venit de la banca sume de plata pe 2 telefoane,despre care nu stiu nimic.acum m-am trezit cu 5000 ron de plata la banca ,fiind somat de firma recuperari creante sa platesc ca altfel ma dau in judecata.mentionez ca nu am nici un contract cu banca si nici habar de telefoane,iar 5000 ron ptr 2 telefoane imi pare enorm.ce sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
la [editat] chiar si pt. creditul cu buletinul se facea un dosar, cu adeverinte de salariu/ venit
acel altcineva a prezentat astfel de adeverinte? probabil ca da, este cineva foarte apropiat sau cineva de la locul dvs. de munca de atunci, care v-a semnat in fals
pt.inceput solicitati firmei de recuperare sa va comunice copia dosarului- toate actele presupuse a fi fost prezentate si semnate de dvs., apoi mai reveniti pe forum
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Puteti face plangere la politie. Folosirea altui act de identitate este infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este inselaciune? adrian-farcas adrian-farcas Buna ziua In 2006 am luat 2 credite de nevoi personale la cateva luni distanta unul de altul. Au fost platite cateva rate la fiecare iar mai apoi nimic. ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Credit banca ionutdj ionutdj buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa ... (vezi toată discuția)