avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA/SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA/SRL

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un raspuns pentru intrebarile de mai jos?

1. pt PFA cu impozit pe profit - ce cheltuili deductibile si in ce proportie?
2. pt PFA cu impozit pe venit - ce cheltuili deductibile si in ce proportie?
3. pentru SRL cu impozit pe profit - ce cheltuili deductibile si in ce proportie?
4. pentru SRL cu impozit pe venit - ce cheltuili deductibile si in ce proportie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:46, 18 Septembrie 2011
Nu e intalnita notiunea "PFA cu impozit pe profit". Se discuta de impozitarea in sistem real sau cea dupa norme anuale dar se aplica la venit.
Pentru treaba cu cheltuielile deductibile si alte amanunte, cel mai bine puteti consulta codul fiscal actualizat de la adresa [ link extern ]

(la titlurile referitoare la impozitul pe profit si pe venit).
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare si functionare pfa ana12345 ana12345 Buna seara, Am sa expun intai situatia si abia apoi am sa lansez cateva intrebari. Situatia este urmatoarea - in momentul de fata sunt angajat cu CM intr-o ... (vezi toată discuția)
Activitate pe pfa BogdanCe BogdanCe Buna ziua. Urmeaza sa lucrez in curand pe baza de PFA. La un venit brut de aproximativ 2.500 RON /luna care forma de PFA ar fi optima? Am auzit diverse ... (vezi toată discuția)
Declartii pfa analici analici Buna ziua la un cabinet notarial (PFA) ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 mai? Am inteles ca declartia 200 dar nu stiu sa o completez (am citit dar nu ... (vezi toată discuția)