avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot fi recuperate metalele pretioase confiscate la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot fi recuperate metalele pretioase confiscate la granita?

Intrebarea mea se refera la situatia in care astfel de obiecte sunt confiscate in urma unui control vamal efectuat de autoritati, respectivele metalele nefiind declarate,de fapt ascunse. Stiu ca persoana in cauza risca doar o amenda contraventionala substantiala, insa doresc sa aflu daca ar fi posibila recuperarea acestora intrucat este vorba de o cantitate considerabila? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 02:06, 5 Septembrie 2008
Bunurile confiscate nu mai pot fi recuperate.
calinionut a scris:

Intrebarea mea se refera la situatia in care astfel de obiecte sunt confiscate in urma unui control vamal efectuat de autoritati, respectivele metalele nefiind declarate,de fapt ascunse. Stiu ca persoana in cauza risca doar o amenda contraventionala substantiala, insa doresc sa aflu daca ar fi posibila recuperarea acestora intrucat este vorba de o cantitate considerabila? Va multumesc!
calinionut, ce spui se incadreaza si la evaziune fiscala! GRAV!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal confiscare silviumanta silviumanta Buna ziua!Are cineva idee cum pot si care sunt sansele pentru anularea unui proces verbal prin care s-au confiscat 6 kg de aur(bijuterii vechi si aur ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Pilu Pilu Buna ziua. Asavea o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva: O persoana care practica acte de comert, deci, cumparare si apoi revanzare, in mod ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari emesei emesei au facut perchezitie in casa printr-un mandat.au gasit 700 de pachete de tigari.dupa 6 luni a fost chemat la politie pentru declaratie.este sub urmarire pentru ... (vezi toată discuția)