avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura neplatita.probleme la banca.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura neplatita.probleme la banca.

Buna ziua.am si eu o problema.am datorii la o firma de recuperare provenind din neplata facturilor la telefon.Intrebarea este:Daca ma angajez intru-un loc unde salariul o sa se plateasca pe card am sa intampin probleme la crearea cardului ? va multumesc.imi cer scuze daca aceasta intrebare a mai fost adresata de catre cineva.
Cel mai recent răspuns: michael11 , utilizator 12:09, 19 Septembrie 2011
michael11 a scris:

Buna ziua.am si eu o problema.am datorii la o firma de recuperare provenind din neplata facturilor la telefon.Intrebarea este:Daca ma angajez intru-un loc unde salariul o sa se plateasca pe card am sa intampin probleme la crearea cardului ? va multumesc.imi cer scuze daca aceasta intrebare a mai fost adresata de catre cineva.

Ce legatura are problema dvs. cu intrebarea?

Debitul dvs. ca urmare a neplatii unor facturi privind anumite servicii, ce legatura ar putea avea cu "contractele de credit"-titluri executorii, situatie in care, daca ar fi existat debite, ati fi fost inregistrat (dupa un anumit nr. de zile de la scadenta) ca "rau platnic" la Biroul de credit si...ipotetic ati fi intampinat probleme cu eliberarea/emiterea unui card-plata salariului...

Multumesc.poate m-am exprimat gresit si imi cer scuze.vroiam sa stiu doar daca acele firme de recuperare sunt in colaborare cu bancile si ar putea sa iti opreasca din salariu in contul datoriilor catre ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata rata refuzata de banca! Flav Flav Buna ziua, Am o poprire pe un cont apartinand unui card de credit si as vrea sa platesc in continuare ratele dar banca refuza sa-mi incaseze banii sub ... (vezi toată discuția)
Retinere banii de pe cardul de salariu emynem07 emynem07 detin la o banca 2 carduri...unul de debit, iar celalat de credit.in contul de debit mi se vireaza salariul lunar .fiind in imposibilitatea de a acoperii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu card salarii aladina aladina salutare! am si eu o intrebare catre dvs., mai exact am un credit la [banca] pe care din diverse probleme nu l-am mai achitat de vreo 3 ani.iar akm trebuie sa ... (vezi toată discuția)