avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

firma angajatoare a intrat in insolventa,iar o angajata pe care au concediat-o pt ca ia dat in judecata pt drepturi salariale,insarcinata fiind,a primit o sentinta prin care firma trebuie sa plateasca la stat totul deci a anulat decizia de concediere pt a se putea face dosarul pt alocatia copilului,daca este in insolventa mai pot face recurs??? au intrat in insolventa dupa ce a nascut!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:06, 19 Septembrie 2011

deci a anulat decizia de concediere pt a se putea face dosarul pt alocatia copilului,daca este in insolventa mai pot face recurs???

intrebarea este foarte confuza !!??
inteleg ca ati castigat pe fond (s-a anulat decizia de concediere) de ce doriti sa faceti recurs ??
sau dvs intrebati in contul societatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva -pt.relatii munca arena arena Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Tribunal o sentinta definitiva prin care se dispune anularea deciziei de concediere pentru un anumit fost ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere crystina-76 crystina-76 Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva. Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post conducere badeana78 badeana78 Buna ziua, In acest moment ma aflu in indemnizatie pt crestere copil.Urmeaza ca aceasta indemnizatie sa se incheie la 18 mai 2011.Astazi mi-a fost trimisa o ... (vezi toată discuția)