avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din familii sarace si batrani cu pensii sub 1000 ron).Cabinetul functioneaza de 10 ani si este in mediul urban.
Cel mai recent răspuns: horia51 , utilizator 20:25, 24 Septembrie 2011
ritaeniko a scris:

FEADR , Masura 312.


Aceasta masura e valabila doar in mediul rural.
Eligibilitatea depinde de mai multi factori: forma de organizare juridica, cod CAEN, performante financiare, locatie, investitie, etc
Va multumesc mult pentru sprijinul. Eu, avocat spaniol, care a lasat exercitiu destul de usor in Spania a profesie, si ce vrea in continuare sa exercez aici, am investit toate averele mele economice si personale din Madrid pentru a sa ma reinoiesc aici. La varsta mea nu e usor. Lipsa de mijloace materiale si personale sunt o impiedica mare. Comunitatea avocatnet mi-a primit pentru ce a vazut ce am intenti bune. Darul pe care mi-o a facut avocatnet este atat de mare ce sunt mirat, si vreau in continuare sa inveti limba, tehnica juridica, limbaje specializat, si literatura si viata sociala si traditionala romaneasca. Nu vin aici sa inveti pe alti. Doar sa rezolv probleme concrete a oamenilor ce incerc ceva si nu reusesc -experenta in esecuri al mea este una buna :-)-Romania va da un plus in lumea, nu doar pe domeniul dreptului, ci pe cultura si bunastarea generala a societate internationala. Adica plusul mi-o da avocatnet nu eu. Nu ma intereseaza nota zece, cu tot ce imi place. Acelas nota pe care l-am avut si la Ministerul Cultelor si Culturelor la examen de traducator de la romana la spaniola. Adica de inteleg inteleg, si de citire si de vorbire. Din pacate retroversiune in cazul meu este una mai dificila pentru ce n-am o minte, o memoria proaspata. Eu cine sunt?. Un om varsnic care tine de Romania si de romanilor ce a venit la intamplare aici si a descoperit "Rosia Montana" in inima romanilor. Lasati ma sa ma profitesc de darul dumnezeiesc pe care le aveti aici, macar clipele finale a o viata deja in declive material. Saracia materiala nu merge in paralel cu ceea spirituala daca exista solidaritatea a tuturor asa cum face avocatnet. Va multumesc mult din nou.
Daca tot am vazut ca se discuta despre fonduri nerambursabile m-ar interesa si pe mine sa stiu daca pot sa accesez niste fonduri pentru construirea unei pensiuni la MAMAIA SAT. Terenul il am nu am bani. Ce este de facut? Va multumesc pentru raspunsuri daca vor fi...
Un cabinet stomatologic poate accesa fonduri europene nerambursabile doar in cazul in care este constituit ca societate comerciala. El poate beneficia de fonduri pentru realizarea unei constructii, dar si pentru achizitia de bunuri si dotari.
Pana anul trecut a fost deschisa o masura ce finanta microintreprinderile din mediul urban "masura 4.3. - Programul Operational Regional", dar in acest moment la nivelul intregii tari aceasta masura este inchisa.

Alte discuții în legătură

Cumparare sediu cabinet medical cu accesare fonduri europene bibi1973 bibi1973 Imobilul unde am sediul cabinetului medical la care imi desfasor activitatea urmeaza a fi vandut de proprietar. As putea cumpara acest imobil pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pentru cabinet stomatologic Lehadusionut Lehadusionut Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Detin apartamentul in care se va desfasura ... (vezi toată discuția)