Buna seara. Va rog sa-mi dati un sfat. Urmeaza sa vindem o locuinta prin programul Prima Casa BCR. Am facut antecontractul, clientul are aprobat creditul si de la Fondul de Garantare si functionara de la banca ne obliga sa incheiem contractul la un anumit notar ''agreeat de BCR''. Acest notar doreste sa i se plateasca impozitul in ziua semnarii si nu la virarea banilor, adica dupa doua zile. As vrea sa stiu de ce nu putem cauta un alt notar?
In principiu nu exista notari agreati sau mai agreati de cate o banca x sau y. Exista un protocol prin care toti notarii sunt agreati de orice banca. Daca gasiti un notar mai cu nerv sa ia legatura cu ofiterul de credit sau cu directoarea de succursala sa depuna cererea tip a bancii, unele din ele au asa ceva, si apoi sa se tina de capul ei pentru a o semna, ca acea hartie merge in centrala bancii...
de ce sa va vireze banii dupa doua zile?
va puteti deschide un cont la bcr unde sa va vireze suma, pt. ca intra instantaneu si aveti acces la bani imediat in ziua tranzactiei; sau sa vireze cel putin suma pt.taxa si restul in contul de la alta banca
Vanzare prima casa
The-Borg
Buna ziua,
Vand o casa prin Prima Casa si vreau ca banii sa-i primesc in euro in cont. Din cate am inteles creditul prima casa se acorda in lei. Cum pot sa ... (vezi toată discuția)