Salut , de curând am semnat cvc cu vânzătorul unui imobil prin prima casa și banca încă nu i-a virat banii este vorba de data de 10.07.17. Proprietarul nu mai vrea sa aștepte după bani și vrea sa închidă cvc cu mine , mai are de semnat la notar acea declaratie ca i-au intrat banii în cont . Mai poate face pasul acesta ? Adică sa închidă contractul cu mine și sa pierd toți banii investitI pana în prezent ? Apropo la BCR care este termenul de tranzacție al banilor ca mă cam enervează și pe.mine ...
Nu ati stabilit cu banca termenul in care sa vireze banii in contul vanzatorului?
In mod normal banca trebuia sa vireze banii in aceeasi zi in care ati depus contractul de v/c si ati semnat ordinul de plata.
In contractul de v/c este prevazut un termen de virare al banilir in contul vanzarorului iar daca nu se respecta acesta are posibilitatea sa denunte unilateral contractul?
După ce am recitit v/c nu specifica nici un termen de virare a banilor specifica decât cât mai am de dar și prin ce metoda adică prima casa în cazul meu
Cumparare apartament
shonny
Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile.
Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)
Notar agreat banca
lazu
Buna seara. Va rog sa-mi dati un sfat. Urmeaza sa vindem o locuinta prin programul Prima Casa BCR. Am facut antecontractul, clientul are aprobat creditul si de ... (vezi toată discuția)