avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai pot beneficia de concediu crestere copil in cel ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai pot beneficia de concediu crestere copil in cel de-al 3 an?

Copilul meu are virsta de 2 ani fara o saptamina.M-am intors la servici cu 2 luni inainte de a implini 2 ani.In aceasta perioada a aparut o problema de sanatate la copil.Mai pot sa fac cerere pt.al 3 an,daca totusi m-am intors la servici ?Va rog sa-mi dati un raspuns cit mai rapid.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Teodora Stoian - Cabinet de Avocat , Avocat 00:14, 20 Septembrie 2011
Concediu crestere copil pana la 3 ani se acorda numai in cazul copilului cu handicap. Handicapul trebuie sa fie certificat de organele medicale competente. In consecinta daca este vorba de o problema de sanatate mai usoara decat handicap, sau handicapul nu este dovedit cu acte nu puteti solicita acordarea acestui concediu de crestere copil pana la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dan tita dan tita am lucrat din 2003 la o firma in 2007 am intrat in prenatal pt primul copil, in 2009 m-am intors la munca, in 2010 am intrat pentru al doilea copil si din ... (vezi toată discuția)
Prelungirea perioadei concediului de crestere copil lidiadaria lidiadaria Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana in luna august 2013. Am optat pentru varianta 1 din legea legea 111/2010 adica: Concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)