Sunt victima unui accident de circulatie produs de un tramvai,in urma caruia am avut nevoie de interventie chirurgicala,150 zile ingrijiri medicale.
procesul ce va urma este de durata ,iar cheltuielile necesare au depasit cu mult posibilitatile mele.
Intr-un cuvant,as dori o intelegere cu asiguratorul,pentru obtinerea unor daune,credeti ca este oportuna,suma obtinuta ar fi cu mult mai mica decat in urma unui proces,care sunt sansele de reusita,din experienta dumneavostra.
Accidentul de care amintesc ,este de oarecare notorietate,s-a soldat cu 7 victime,1 decedat,2 raniti grav(din care fac si eu parte) si 4 cu rani mai usoare.
Tinand cont ca se implinesc fix 6 luni de la accident,3 luni eu fiind imobilizata la pat,si inca ma aflu in recuperare motorie,plus traumele fizice si psihice datorate imobilizarii pe o perioada lunga,ma gandesc ca daunele solicitate ar trebui sa reflecte toate acestea.
Accident
para24
Am avut un accident din care a rezultat o victima,circulam regulamentar pe drum impreuna cu mama in masina cand deodata din dreapta a iesit o masina in calea ... (vezi toată discuția)