avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Please, help!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Please, help!

Am si eu o intrebare... As vrea sa ma inscriu la examenul de la INM. Stie cineva cand sed epund osarele si cand este examenul?
Scuze pentru semnele de punctuatie! Stiu ca e interzis aici!
Cel mai recent răspuns: anamarian , utilizator 01:31, 5 Septembrie 2008
Admiterea absolventilor fara experienta cred ca tocmai a avut loc.. .

prosecutor a scris:

Am si eu o intrebare... As vrea sa ma inscriu la examenul de la INM. Stie cineva cand sed epund osarele si cand este examenul?
Scuze pentru semnele de punctuatie! Stiu ca e interzis aici!

prosecutor, te rog frumos sa nu pozezi in victima.
semnele de punctuatie, ca si bauturile alcoolice, sunt permise doar daca nu se intrece masura.
sper sa-mi apreciezi politetea si sa intelegi ca in lumea online, unde tot ce scriem ne reprezinta, nu exista alta forma de diferentiere intre turma si grup de oameni decat regulile create de comunitatea respectiva.
multumesc anticipat.
prin iunie la anu la ministerul justitiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea la inm 2010 - participant din israel mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna seara! am si eu o nelamurire cu privire la una din conditiile participarii la examenul de magistratura! am terminat facultatea in 2002 ,nu am lucrat ... (vezi toată discuția)
Pentru admitere inm! miruna86 miruna86 Se poate sa ma informeze si pe mine cineva daca perioada pe care se desfasoara cursurile de master se va cumula pentru vechimea de 5 ani necesara pentru ... (vezi toată discuția)
Admitere inm gangan gangan Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)