avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

as vrea sa stiu cu bunavointa d-vstra daca exista si alte metode de a obtine un titlu de proprietate in afara celor dobandite prin act de vanzare cumparare .de fapt cam ce m-ar interesa pe mine o sa spun in propozitiile urmatoare : un act de vanzare cumparare imi depaseseste ca sa zic asa bugetul . pot obtine un titlu de proprietete in urma unei donatii sau mai stiu si eu oricarui alt mijloc asupra unei proprieteti din partea mamei mele in situatia in care tatal este decedat si mai am si frate si sora ? chiar daca acest titlu poate fi ulterior atacat in instanta . tin sa specific ca fratele si sora nu ar avea nimic impotriva acestui demers
Cel mai recent răspuns: ionut6829 , utilizator 21:11, 20 Septembrie 2011
deci ca o concluzie nu pot beneficia de un act de proprietate cu niste cheltuieli ca sa zic asa reduse fata de un act de vanzare-cumpare sub nici o forma . va multumesc mult !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Vinzare sau donatie !? sleo sleo buna ziua tuturor ! ca mai tot romanul mai devreme sau mai tarziu te lovesti de acte,notar ,etc. se poate sa primesc si eu un sfat sau chiar o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am următoarea situație. suntem 2 frați, mama este ... marycriss marycriss Bună ziua. Am următoarea situație. Suntem 2 frați, mama este în viață iar tatăl meu a murit. Succesiunea după tata a fost facută ( atat mama cat si ... (vezi toată discuția)