avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cat costa un partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cat costa un partaj?

Buna ziua,
Am divortat dar nu am facut partaj.(este vorba de un imobil, apartament cu trei camere decomandat,estimat pe piata imobiliara la 40.000 euro.)Am amanat partajul de comun acord cu fostul sot, motivand ca o sa-l facem dupa ce vor termina copii studiile.(am 2 copii cu el care la data divortului erau majori).Acum nu mai vrea pe cale amiabila partajul.As dori sa ma adresez instantei dar nu stiu de cee suma am nevoie pentru acele taxe.Va rog frumos sa-mi spuneti, cu aproximatie, ca am auzit fel si fel de variante.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: wildrose12 , utilizator 10:33, 21 Septembrie 2011
Taxa judiciara este de 3%, in cazul d-voastra aprox 1200 euro+ taxa Timbru judiciar , onorariu avocat si eventual 500 ron o expertiza, daca o sa fie necesara.

Consultati un avocat din zona!
Va multumesc din suflet pentru raspuns.Se pare ca nu am sanse deoarece nu dispun de o asemenea suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partaj dupa 8 ani de divort,costuri ContSters145300 ContSters145300 Buna seara, Stie cineva cat ar costa ,aproximativ un proces de partaj(la tribunal pt. ca partea adversa nu este de acord cu unul amiabil),pt. o locuinta de ... (vezi toată discuția)
Divort /partaj mariana74 mariana74 sunt in divort si trebuie sa facem partaj prin ac.judecatoreasca..asi vrea sa stiu cat la suta treb.sa platesc din valoarea bunurilor comune...si platesc numai ... (vezi toată discuția)
Partaj bun comun apartament Anda2009anda Anda2009anda Buna ziua ! Mentionez ca as dori un partaj bun comun eu propriétar , fostul sot cooproprietar . Eu singurul intretinator de familie cu un copil. Divortata de ... (vezi toată discuția)