avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Modernizare scoala prin fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Modernizare scoala prin fonduri europene

Buna ziua.
As dori sa stiu daca (si cum) s-ar putea accesa fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei scoli din mediul urban.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ginapetreus , utilizator 09:15, 25 Septembrie 2011
In principiu modernizarea scolilor intra in atributiile primariei care este eligibila sa acceseze aceste fonduri.
Accesarea se face pe programul operational POR, axa prioritara 3,DMI 3.4.Momentan este suspendata depunerea de dosare dar poate la anul se va deschide
mai multe informatii gasiti pe site-ul inforegio, sau va puteti adresa la sediile judetene ale ADR din regiunea in care va aflati.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Proiect b.mariana b.mariana buna ziua, detin un teren de 4000mp la 14 km de capitala;exista posibilitatea deschiderii unei gradinite+scoala1-4+loc recreere, accesand fonduri ... (vezi toată discuția)