avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista un temei legal in ceea ce priveste obligativitatea societatii de a viza la ITM adeverintele de vechime eliberate fostilor angajati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 21 Septembrie 2011
Dupa 01.01.2011 nu se mai vizeaza niciun fel de act de catre angajator la ITM ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime munca corina_s corina_s Buna ziua, Am nevoie pentru noul loc de munca de o adeverinta de vechime de la fostul angajator. Eu am lucrat la propia mea firma si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)