avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... sediu social ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

sediu social ii

Am urmatoarea problema: doresc sa-mi infintez o ii in casa parintilor mei. Proprietar era tatal meu in cota de 1/1 care a decedat de ceva timp.La reg.com. trebuie sa depun contractul de comodat care este incheiat cu mama mea si extrasul cf. in care apare tatal meu, nu cred ca e corect. cum as putea face? mentionez ca nu am deschis procedura de succesiune.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 14:56, 21 Septembrie 2011
Este corect. Spatiul nu este al dvs. Daca era obtinuta succesiunea aveati propriul spatiu, asa ca singur cale de a avea spatiu este contractul de comodat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet individual de psihologie Igg28 Igg28 Salutare! Am urmăroarea situație. Mă alfu în prezent în procesul de deschidere al cabinetului individual de psihologie. Aș dori să declar ca spațiu ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire copil adoptat nicolaeianculescu nicolaeianculescu Buna ziua! Am fost infiat de catre o familie care dupa 8 ani au divortat,mama adoptiva recasatorindu-se cu un domn divortat care, si d-lui avea 2 copii din ... (vezi toată discuția)
Teren neinclus in succesiune LauraMP LauraMP Buna ziua ! Am si eu o problema cu actele unui teren si doresc un sfat din partea d-voastra . Bunicii mei (din partea tatalui) au cumparat in anul 1960 un ... (vezi toată discuția)