avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... sediu social ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

sediu social ii

Am urmatoarea problema: doresc sa-mi infintez o ii in casa parintilor mei. Proprietar era tatal meu in cota de 1/1 care a decedat de ceva timp.La reg.com. trebuie sa depun contractul de comodat care este incheiat cu mama mea si extrasul cf. in care apare tatal meu, nu cred ca e corect. cum as putea face? mentionez ca nu am deschis procedura de succesiune.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 14:56, 21 Septembrie 2011
Este corect. Spatiul nu este al dvs. Daca era obtinuta succesiunea aveati propriul spatiu, asa ca singur cale de a avea spatiu este contractul de comodat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept mostenire copil adoptat nicolaeianculescu nicolaeianculescu Buna ziua! Am fost infiat de catre o familie care dupa 8 ani au divortat,mama adoptiva recasatorindu-se cu un domn divortat care, si d-lui avea 2 copii din ... (vezi toată discuția)
Teren neinclus in succesiune LauraMP LauraMP Buna ziua ! Am si eu o problema cu actele unui teren si doresc un sfat din partea d-voastra . Bunicii mei (din partea tatalui) au cumparat in anul 1960 un ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog ovidiuvlaicu ovidiuvlaicu Parintii mei au cumparat in 1974 cu contract de v/c autentificat la notar o casa si un teren. In contract scrie -vanzatoarea vinde dreptul ei indiviz in ... (vezi toată discuția)