avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Birouri re-conciliere?! (succesiune)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Birouri re-conciliere?! (succesiune)

Cum se poate imparti o imparti o mostenire (pamanturi, case, paduri) fara a se ajunge la tribunal ?Bunica mea (80 ani) si cu fratii ei nu cad de acord cu impartirea acestor bunuri. A fost deschis un proces de catre unul din frati, care intre timp a decedat, asa incat dosarul a fost inchis. Am inteles ca exista birori de cociliere (nu sunt sigura daca termenul este corect). Daca exista astfel de birouri/ cabinete , iar actiunea mea se incadreaza in activitatea desfasurata de ei, as dori sa-mi specificati cateva din ele aflate in localitatea Ramnicu Valcea.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mikare , utilizator 10:57, 22 Septembrie 2011
Se numeste mediere. Puteti cauta pe Google cabinete de mediere in localitatea dvs.
Multumesc. Cautam pe Google cu indicativul conciliere si nu gaseam absolut nimic. Cu termenul corect am gasit.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare pamant hopingsteam hopingsteam Buna ziua, bunicul meu a fost un boier ce avea 11 hectare de padure si 9 de pamant inaintea instaurarii regimului comunist. Atunci cand a venit regimul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata si bunici leorot leorot Tatal meu a decedat in 1997, bunicul in 2002, iar bunica in 2009. Tatal meu mai avea 2 frati, care traiesc. Deci la succesiunea dupa bunicii mei vin cei doi ... (vezi toată discuția)
Tardivitate revizuire ? gigelas gigelas Buna ziua, In 1997 s-a pronuntat o hotarare definitiva si irevocabila,prin care cetateanul X trebuia sa fie pus in posesie asupra unui teren cu padure ... (vezi toată discuția)