avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensie alimentara

cum trebuie sa procedez daca tatal meu s-a pensionat, iar pana acuma ii retinea din salar procent de 15% si vreau acum sa ii retina din pensie? ce trebuie sa fac?
multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 18:29, 21 Septembrie 2011
Depuneti sentinta la Casa de pensii. Acum veti primi 15% din pensie.
Fostul angajator are obligatia sa trimita la Casa de Pensii copie dupa ordonanta de infiintare a popririi in vederea continuarii retinerilor. Daca acesta nu o face, puteti depune dv o cerere in acest sens fostului angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui valibuzatu valibuzatu va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui, avand o sentinta prin care se retinea din salar aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor - cum se datoreaza? jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta in situatia cu care ma confrunt: sotia unui salariat al societatii a facut o cerere prin care doreste sa retinem din ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei de ontretinere mihaelabrichis mihaelabrichis as dori sa stiu prin ce procedura se poate ajunge ca sotul meu sa plateasca LUNAR pensia de intretinere(acum plateste de aproximativ 1 an ,astfel:1 luna -2 ... (vezi toată discuția)