avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

sunt asistent medical
am uramt scaoala postliceala sanitara si acum mi-am luat licenta in asistenta medicala (dupa ce am urmat facultatea -4 ani).as vrea sa stiu daca in noul cod al muncii exista o lege care sa-mi favorizeze cresterea de salariu..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 23 Septembrie 2011
lucrez in sector public ...
buhum a scris:

lucrez in sector public ...

In sectorul public, salarizarea este stabilita prin acte normative ... astfel exista Legea nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice , Legea nr.285/2010 privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu presi presi sunt angajat ca personal contractual intr-o institutie publica. salariu meu a ramas situat intre limite asa cum prevedea ord 10 /2006 . mi se spune ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Marirea drepturilor salariale clava clava as dori si eu un exemplu de cerere pentru o marire de salariu (vezi toată discuția)
Diminuare salariu Marcu Andrei Marcu Andrei Unui angajat cu studii medii reincadrat dupa absolvirea facultatii pe un post cu studii superioare, trecand astfel pe o grila de salarizare superioara, i se ... (vezi toată discuția)