avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... discutii juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

discutii juridice

ar fi trebuit sa primesc o hotarare a unei ordonante de la parchetul de pe langa judecatoria bacau. invinuitul a primit o recomandata cu hotararea dar eu nu . a platit factorul postal cu suma de 150 pentru a nu imi inmana recomandata. au trecut cele 15 sau 20 de zile in care am dreptul de a face recurs sau plangere. cum trebuie sa procedez fata de postas si fata de procuror?? in cazul unui raspuns va multumesc anticipat.
Nu ai pierdut termenul intrucat nu ti-a expediat-o . Faci cerere la parchet pentru comunicare si intri in termenul de formulare a plangerii iompotriva rezolutiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
Termenul de contestare a nup floridecamp floridecamp termenul de contestare a NUP curge de cand ai semnat pentru primirea rezolutiei ori de cand au ei in evidente ca ti-au comunicat-o. eu nu am primit rezolutia ... (vezi toată discuția)
Doua procese pentru acelasi caz...? ramy84 ramy84 Administratorul unei societati comerciale a facut plangere impotriva unei angajate pentru savarsirea infractiunii de delapidare. Cazul a fost trimis spre ... (vezi toată discuția)