avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Vechime consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Vechime consilier juridic

Buna seara.
Prieten mea a terminat facultatea de drept in anul 2002, dar fiind insarcinata si-a dat licenta in anul 2005.
Nu a stat cu bebe decat 6 luni apoi s-a angajat la un SC ca si consilier juridic pentru o perioada de 1an si cateva luni. Dupa licenta a mai lucrat o perioada ca si consilier juridic.
Deoarece nu am pregatire de specialitate, am rugamintea sa imi spuneti daca perioada lucrata pana la licenta ca sc consilier j. este considerata vechime, as vrea tare mult sa o conving sa dea un concurs pe un post unde cerinta de baza este minim 3 ani vechime ca si consilier juridic.
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: nicolau_adela , utilizator 07:42, 22 Septembrie 2011
Consilier juridic esti doar dupa promovarea examenului de licenta. N-avea cum sa fie incadrata pe acest post in contractul de munca, din punct de vedere legal, lipsindu-i diploma de licenta/actul care sa-i confere aceasta specializare, obtinuta in urma unor studii juridice finalizate cu licenta.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
PERESCU ANDREEA, Consilier juridic
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in profesii juridice, inainte de a obtine licenta? COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: sunt angajata de mai bine de un an de zile ca si consilier juridic angajata cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public primaria urziceni primaria urziceni Sunt referent de specialitate,III,grad I.superior,cu facultate de subingineri de 3 ani,in cadrul compartimentului achizitii,cu o vechime de peste 15 ani in ... (vezi toată discuția)
Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)