avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile mamei singure
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile mamei singure

ce drepturi are o mama care este singura si nu are nici un venit,locueste cu mama ei care este divortata si este pensionara?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 13:58, 26 Septembrie 2011
puteti beneficia de alocatia de sustinere a familiei.
am nevoie de mai multe informatii: cati copii aveti, ce varste au, daca va gospodariti impreuna cu mama.
un copil
v-am intrebat si varsta copilului si daca va gospodariti impreuna cu mama dumneavoastra.
nu poate nimeni sa va raspunda daca nu dati mai multe detalii.
fiecare caz este diferit.

copilul e bebe si va gospodariti cu mama?

raspundeti aici, nu mai deschideti alta discutie ca nu o sa stim unde sa va rapundem.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
dianami, utilizator
Mesaj reeditat
@ lilicretu71
Data post: Joi, 22 Septembrie 2011, 16:35
Subiect: dreptul mamei singure

mama ei este pensionara ,da locuieste cu mama ei bebe are citeva saptamani

buna dimineata ,as putea spune ca mama ei le intretine din pensia ei .sunt noua aici imi cer scuze pana invat o sa mai gresesc cate ceva ,incerc sa ma adaptez ,orice sfat e bun

Alte discuții în legătură

Mama singura cu 3 copii mozagabriele mozagabriele Buna seara! Am si eu o intrebare. Am o cunostiinta (vecina cu soacra mea) care este mama singura (nu e casatorita si nici nu afost) a trei copii (12,10 si ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara sau ajutor social blueeyes56 blueeyes56 Buna seara, am 2 copii in varsta de 9 ani , locuiesc la tara, si nu am posibilitatea de a merge la serviciu din cauza copiilor, sunt divortata primesc de la ... (vezi toată discuția)
Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei elizaelena elizaelena buna ziua! recent am auzit de Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei. sotul meu beneficiaza de cei 500ron (stimulent de insertie), luam ... (vezi toată discuția)