avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile mamei singure
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile mamei singure

ce drepturi are o mama care este singura si nu are nici un venit,locueste cu mama ei care este divortata si este pensionara?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 13:58, 26 Septembrie 2011
ok. dar am nevoie de mai multe informatii legate de venituri. altfel nu pot spune daca benefciaza de ceva.
- alocatia copilului;
- daca mama este divortata - ce pensie alimentara s-a stabilit de catre instanta?
- daca copilul este sau nu este recunoscut de tata;
- care este pensia bunicii?
Buna dimineata.Mama era in concubinaj ,tatal nu vrea sa recunoasca copilul,bunica are pensia 500Ron
deci...pensia bunicii 500 lei + alocatia copilului 200 lei. in total 700 lei...corect?
daca este asa 700/3 = 233,3 lei pe persoana.
sa mearga la primarie sa depuna cererea pentru ajutorul de sustinere al familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama singura cu 3 copii mozagabriele mozagabriele Buna seara! Am si eu o intrebare. Am o cunostiinta (vecina cu soacra mea) care este mama singura (nu e casatorita si nici nu afost) a trei copii (12,10 si ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara sau ajutor social blueeyes56 blueeyes56 Buna seara, am 2 copii in varsta de 9 ani , locuiesc la tara, si nu am posibilitatea de a merge la serviciu din cauza copiilor, sunt divortata primesc de la ... (vezi toată discuția)
Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei elizaelena elizaelena buna ziua! recent am auzit de Legea 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei. sotul meu beneficiaza de cei 500ron (stimulent de insertie), luam ... (vezi toată discuția)