avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de imprumut

Am facut un contract de imprumut cu o persoana fizica ,legalizat la notar,in febr.2008.Mai precis ,am imprumutat bani la cineva.Dupa 3 ani, acest contract s-a prescris, sau mai este inca valabil??Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vidus , utilizator 13:23, 22 Septembrie 2011
Termenul de prescriptie incepe sa curga de la data la care persoana imprumutata avea obligatia sa va restituie suma imprumutata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot folosi un bilet la ordin dupa patru ani de la data emiterii? Mitra Mitra In urma cu patru ani am imprumutat o firma cu o suma de bani, pe care i-am transferat prin banca. Am contractul de imprumut si un bilet la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut prin notariat-prescriptie ContSters69724 ContSters69724 In urma cu 3 ani s-a incheiat un contract de imprumut prin notariat. In 2008, cel care a imprumutat a facut o hartie la un executor (nu am vazut ce scrie in ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut cu garantie imobiliara hans70 hans70 buna ziua sunt hans ,sunt din elvetia ,am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara cu o doamna din romania acum 5 ani in anu 2008,pana in prezent ... (vezi toată discuția)