avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme de dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme de dupa divort

Sunt divortata iar baietelul meu in varsta de 8 ani in timp ce se juca s-a lovit de un alt baietel, a cazut, iar in cadere si-a fisurat osul de la piciorul drept. Am fost la medic si acesta i-a pus piciorul in gips. Fostul meu sot cand a vazut asta m-a amenintat ca ma da in judecata si cere reincredintarea copilului pe motiv ca nu am grija de el.
Poate obtine reincredintarea ?
Inca un aspect, eu am insistat asupra baietelului ca trebuie sa se vada cu tatal lui, insa el refuza sa mearga impreuna cu acesta motivand ca viitoarea sotie a tatalui se poarta urat cu el. Pot cere in instanta ca tatal sa nu il mai duca in prezenta viitoarei lui soti ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 19:28, 5 Septembrie 2008
Stimata doamna , stati linistita , asemenea lucruri se pot intimpla orcui , puteati sa fiti si inpreuna si daca era sa se intimple tot se intimpla . E o aberatie ce sustine sotul dumneavoastra , sa presupunem ca ar fi asa , daca instanta i-ar incredinta dumnealui copilul pentru asemenea motiv si nustiu dupa cit timp copilul isi rupe celalant picior ce face vi-l da inapoi si uite asa defiecare data cind i se intimpla ceva copilului , merge dela unu la altu , e absurd . In cea ce priveste al doilea aspect , ce-l cu viitoarea dumnealui sotie , nu puteti cere in instanta asa ceva , copilul e ce-l care hotaraste daca vrea sa se intilneasca cu persoana respectiva s-au nu , tatal nu-l poate forta . Tatal trbuie sa fie foarte atent ,daca-l forteaza s-ar putea sa refuze sa se intilneasca si cu dumnealui si nu are nimeni ce sa-i faca .
pe primul aspect raspunsul este negativ
pe al 2-lea aspect, da, putei cere modificarea programului de vizitare, in sensul de a fi vizitat la domiciliul dvs, pe de o parte, pt ca nu vrea copilul, iar pe de alta parte, mediul imoral in care este dus copilul( concubinajul este imoral in tara asta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort spania_romania cristina culea cristina culea buna ziua.In octombrie2007 am divortat de sotul meu ,divort de comun acord avem un copil de 9 ani care locuieste cu mine ,dupa divort am ramas cu numele de ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor anky83a@yahoo.com anky83a@yahoo.com buna ziua,v arog frumos sa maa jutati si pe mine ptr ca sunt intro dilema;am divortat acum un an ,am un baietel de 1 an si 11 luni iar dupa divort mam ... (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)