Sunt divortata iar baietelul meu in varsta de 8 ani in timp ce se juca s-a lovit de un alt baietel, a cazut, iar in cadere si-a fisurat osul de la piciorul drept. Am fost la medic si acesta i-a pus piciorul in gips. Fostul meu sot cand a vazut asta m-a amenintat ca ma da in judecata si cere reincredintarea copilului pe motiv ca nu am grija de el.
Poate obtine reincredintarea ?
Inca un aspect, eu am insistat asupra baietelului ca trebuie sa se vada cu tatal lui, insa el refuza sa mearga impreuna cu acesta motivand ca viitoarea sotie a tatalui se poarta urat cu el. Pot cere in instanta ca tatal sa nu il mai duca in prezenta viitoarei lui soti ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Stimata doamna , stati linistita , asemenea lucruri se pot intimpla orcui , puteati sa fiti si inpreuna si daca era sa se intimple tot se intimpla . E o aberatie ce sustine sotul dumneavoastra , sa presupunem ca ar fi asa , daca instanta i-ar incredinta dumnealui copilul pentru asemenea motiv si nustiu dupa cit timp copilul isi rupe celalant picior ce face vi-l da inapoi si uite asa defiecare data cind i se intimpla ceva copilului , merge dela unu la altu , e absurd . In cea ce priveste al doilea aspect , ce-l cu viitoarea dumnealui sotie , nu puteti cere in instanta asa ceva , copilul e ce-l care hotaraste daca vrea sa se intilneasca cu persoana respectiva s-au nu , tatal nu-l poate forta . Tatal trbuie sa fie foarte atent ,daca-l forteaza s-ar putea sa refuze sa se intilneasca si cu dumnealui si nu are nimeni ce sa-i faca .
pe primul aspect raspunsul este negativ
pe al 2-lea aspect, da, putei cere modificarea programului de vizitare, in sensul de a fi vizitat la domiciliul dvs, pe de o parte, pt ca nu vrea copilul, iar pe de alta parte, mediul imoral in care este dus copilul( concubinajul este imoral in tara asta)