Buna ziua,as dori sa stiu daca pot obtine daune materiale in situatia in care sint citat intr-un proces in calitate de martor deoarece procesul se desfasoara in alta localitate si teoretic pierd o anumita suma de bani si timp.Daca da ,cererea va fi adresata judecatorului iar despagubirea ar trebui sa fie suportata de persoanele care sint implicate in proces( procesul se refera la inmatricularea fictiva a unor masini luate in leasing pe unele firme care nu au avut nici o legatura cu masinile)Va multumesc anticipat
Martorul are dreptul la restituirea cheltuielilor facute pentru depunerea marturiei, respectiv cheltuielile de drum-transport si cazare. Aveti dreptul de a cere aceste cheltuieli judecatorului dar va trebui sa aveti acte doveditoare pentru ele (chitante, bonuri fiscale).In baza unei incheieri judecatorul va dispune restituirea acestor cheltuieli catre dvs.
Calitatea de martor
gaba
Buna ziua
Saptamana trecuta venind de la munca, am gasit in usa, deci nu la cutie, o citatie. Nu stiu daca acest document nu trebuia protejat in vreun fel. Nu ... (vezi toată discuția)