avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea situatie?
Lucrez la o banca, intr-o Sucursala. Din octombrie voi intra in concediu de maternitate si mi-am propus sa stau in concediu pana implinetse copilul un an de zile.
Este posibil ca in momentul in care ma voi intoarce sa fiu transferata la o alta sucursala sau angajatorul e obligat sa-mi pastreze locul de munca din Sucursala in care sunt in prezent?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 22 Septembrie 2011
va pastreaza postul. daca in fisa postului si cim scrie exact unde va desfasurati activitatea, ar trebui sa vi-l pastreze. pe de alta parte, daca sucursala se desfiinteaza pana reveniti din cic, va va propune alt loc de desfasurare a muncii.
Exista acele posibilitati ... insa cu pana la 6 luni dupa revenirea definitiva a dvs in unitate angajatorul nu poate sa va concedieze ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii!!! lumifatu lumifatu Doua probleme, cel putin, care ma framanta: confrom noului Cod al Muncii, perioada de proba nu este luata in calcul ca vechime in munca? Se poate desfiinta un ... (vezi toată discuția)
Modificari in cartea de munca ra_ina ra_ina Am o problema legata de locul de munca in sensul in care sunt in concediu prenatal, iar sucursala bancara la care sunt director se inchide, iar eu voi fi ... (vezi toată discuția)
Probleme la revenirea la serviciu din concediu crestere copil andreiuta andreiuta Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)