avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contestatie tabel preliminar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contestatie tabel preliminar

In cate exemplare se depune contestatia la tabelul preliminar al creantelor si pe ce temei legal ( articol )se bazeaza contestatia ce face referire la cuantumul sumei?
Suma cu care s-a inscris creditorul nu coincide cu suma din evidenta contabila a debitorulu, drept pt care debitorul doreste sa conteste.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:05, 28 Septembrie 2011
In doua ex - unul pt instanta unul pentru adm judiciar, temei art. 75 din legea 85/2006 in termen de 5 zile de la publicarea in bpi a tabelului
Contestatia se depune in dublu exemplar, pentru comunicare si are temei juridic art. 73 din legea 85/2006.
Atentie la termenul de depunere care este 5 zile de la publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă a tabelului preliminar, atât în procedura generală, cât şi în procedura simplificată.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
daca debitul nostru nu concorda cu debitul lor ce ar trebui sa solicitam in contestatie, redepunerea cererii de catre creditor sau reanalizarea inscrisurilor probatorii de unde reiese clar suma corecta?
Deci trebuie sa faceti proba ca nu datoreaza debitoarea suma solicitata de creditorul X si sa solicitati jud sindic sa constate ca doar suma de .... ar trebui incrisa in tabel, diferenta pana la concurenta ceruta prin cererea de creanta fiind stinsa prin OP, Bo sau prin faptul ca s-a returnat marfa si s-a emis factura storno.
Administratorul judiciar nu a verificat creanta solicitata in cerere? Incercati sa discutati cu acesta sa evitati pe viitor astfel de probleme.
In contestatie aratati care din sumele solicitate nu sunt datorate. La cererea de creanta creditorul a depus si dovada creantei asa ca ar trebui sa fie usor de argumentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este termenul limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor. Spre exemplu, daca am ... (vezi toată discuția)
Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)