avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere din CIC

Daca o salariata se intoarce din concediu de ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani mai beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 22 Septembrie 2011
nu avem CCM
Daca nu aveti CCM la nivel de unitate , se aplica cel la nivel de ramura(depinde in ce domeniu activeaza firma , adica ce este inscris in certif inregistrare ca domeniu principal de activitate)
In cazul in care nu exista nici acel CCM ?
Va multumesc.
Daca nu exista CCM aplicabil angajatorului , atunci va fi foarte greu sa obtineti asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de lucru cu 2 ore anca2i anca2i Pentru mamele care vor beneficia de noua legislatie privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului, se mai aplica legea privind reducerea timpului ... (vezi toată discuția)
Concediul maternal carmen f carmen f Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca art 17 din OUG 93/2006 se aplica la intoarcerea din concediul maternal dupa 1 an de zile? Mai exact ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Program redus dan.buric dan.buric as dori sa aflu daca, in conditiile in care am in crestere un copil cu handicap grav(2 ani si o luna), mai pot beneficia de reducerea programului de lucru cu 2 ... (vezi toată discuția)